St. mar 27th, 2024

Tréner írskej futbalovej reprezentácie Giovanni Trapattoni predpovedá blamáž anglických tímov v tohtoročnej edícii Ligy majstrov, ktorej lídrami by sa mali stať talianske kluby. Až v troch osemfinálových zápasoch európskej futbalovej klubovej súťaže číslo 1 sa totiž stretne zástupca Serie A s tímom z Premier League – FC Chelsea s Juventusom Turín, Arsenal Londýn bude o postup do ďalšieho kola bojovať s AS Rím a v prestížnom dueli sa stretnú dvaja úradujúci majstri Inter Miláno a Manchester United. Šesťdesiatdeväťročný taliansky kouč očakáva, že v týchto súbojoch budú úspešnejší zástupcovia talianskeho futbalu.
“Juventus má podľa mňa 51-percentnú šancu na úspech. Alessandro Del Piero je stále veľmi nebezpečný hráč. Bude kžúčovým faktorom víťazstva svojho klubu. Ak by som mal tipovať na postupujúceho z dvojice Arsenal – AS Rím, vsadil by som si na Rimanov,” povedal Trapattoni.
Najväčšie šance na postup do štvrťfinále Ligy majstrov spomedzi anglických klubov dáva “červeným diablom” z Manchestru. Trapattoni však varuje pred silou Interu a najmä švédskeho útočníka Zlatana Ibrahimoviča. “Inter a Manchester United sú dva momentálne najsilnejšie tímy v Európe a ktokoľvek z nich zvíťazí, pravdepodobne bude triumfovať aj v celej súťaži. Alexovi Fergusonovi sa podarilo zmiešať anglickú fyzickú hru s hviezdami, ktoré majú latinskoamerického ducha. Inter však má silnú zbraň v podobe Zlatana Ibrahimoviča,” dodal napokon niekdajší lodivod Talianska.

Od brian

Ahoj, moje meno je Brian - som admin stránky manutd.sk od roku 2000. Manchesteru United fandím od roku 1994, na Old Trafforde som bol na zápasoch Premier League ale aj Ligy majstrov. Za ten čas som stretol veľa osobností United ako napríklad sir Alex Ferguson, Bryan Robson, sir Bobby Charlton, Ole Gunnar Solskjaer, Ryan Giggs, Wayne Rooney, Dennis Irwin, Darren Fletcher, Jonny Evans....

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *