Tréner anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Sir Alex Ferguson nepredpokladá, že odvolanie klubu voči suspendácii Darrena Fletchera vo finále Ligy majstrov bude úspešné. Dvadsaťpäťročný stredopoliar videl v odvetnom stretnutí semifinále najprestížnejšej európskej klubovej súťaže s Arsenalom červenú kartu. To znamená, že vo finálovom zápase s Barcelonou nemôže nastúpiť. Videozáznam dokázal, že Fletcherov osobný súboj s Cescom Fabregasom bol čistý a jeho vylúčenie teda nebolo správne. Hlavný arbiter duelu Talian Roberto Rosetti však nariadil pokutový kop a škótskeho reprezentanta poslal z ihriska. „Vedeniu UEFA sme poslali list. Chápem pravidlá a úprimne verím, že rozhodca urobil správne rozhodnutie. Tiež som si myslel, že to bola penalta. Videozáznam však ukázal niečo iné,“ povedal kormidelník „červených diablov“. „Nie som v tejto situácii vežký optimista. Museli sme to však urobiť pre Darrena. Je to čestný hráč,“ dodal Ferguson. Pravidlá UEFA hovoria o tom, že trest za vylúčenie môže byť odpustený iba v tom prípade, ak hlavný rozhodca ukáže červenú kartu omylom inému hráčovi.