Št. apr 18th, 2024

Hráči aj fanúšikovia čerstvého anglického futbalového šampióna Manchestru United sa zhodli na tom, že najlepším “červeným diablom” vo vrcholiacej sezóne 2008/09 bol srbský stopér Nemanja Vidič. Dvadsaťsedemročný obranca je už dlhšie neoddeliteľnou súčasťou skvelej defenzívy United, ktorá bola kžúčom k obhajobe ligového primátu a posunula mužstvo z Old Traffordu po roku opäť do finálového súboja Ligy majstrov.
“Je to pre mňa skvelý večer. Mal som naozaj dobrý rok, no som prekvapený, že hráči aj fanúšikovia zvolili práve mňa za najlepšieho. Aby som bol úprimný, príliš veža individuálnych ocenení som vo svojej kariére zatiaľ nedostal. Možno preto som práve teraz nervózny a moja reč nie je úplne najlepšia. Nabudúce budem určite lepšie pripravený,” povedal s úsmevom Nemanja Vidič. V ďalšom hlasovaní o najlepší gól sezóny zvíťazil presný zásah Cristiana Ronalda z viac ako 30 metrov v odvetnom dueli štvrťfinále Ligy šampiónov 2008/09, ktorým Portugalčan rozhodol o postupe Manchestru medzi najlepšie kvarteto tejto súťaže.

Od brian

Ahoj, moje meno je Brian - som admin stránky manutd.sk od roku 2000. Manchesteru United fandím od roku 1994, na Old Trafforde som bol na zápasoch Premier League ale aj Ligy majstrov. Za ten čas som stretol veľa osobností United ako napríklad sir Alex Ferguson, Bryan Robson, sir Bobby Charlton, Ole Gunnar Solskjaer, Ryan Giggs, Wayne Rooney, Dennis Irwin, Darren Fletcher, Jonny Evans....

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *